Racefietsen… Build for speed!

Bij de keuze van een racefiets moet goed nagedacht worden over het doel van je aankoop. Wordt het een fiets die u regelmatig zal gebruiken om uw conditie op peil te houden of gaat u eerder de professionele richting uit? Wordt het een heuse koersfiets, of eerder een gravel of cyclocross? Die keuze zal voor een groot deel de kwaliteit én de prijs van de nieuwe racefiets/gravelfiets/cyclocrossfiets bepalen. Welke richting u ook uit gaat, bij ons kan u terecht van instapper tot high end model. Wanner u kiest voor een fiets à la carte bouwen wij deze volledig op naar wens met zowel CampagnoloShimano als SRAM groepsets.

Welke keuze u ook maakt, een racefiets koop je steeds op maat, om het rijden zo comfortabel én optimaal mogelijk te laten verlopen. Bij aankoop van een nieuwe fiets meten wij u dan ook op zonder meerprijs. Zo bent u steeds zeker dat de juiste framemaat gekozen wordt.

We helpen u graag verder en in ons uitgebreide gamma racefietsen, gravelfietsen en cyclocross fietsen, zal je zeker de juiste vinden.

Racefietsen